2020 m. birželio 25 d., ketvirtadienis

Gazpačo (šalta pomidorų sriuba)

Kai vasara lepina karštais ir saulėtais orais, atsiranda poreikis pasigaminti patiekalų, kurie atgaivintų. 🤔😊
Be abejo, tokiomis dienomis ant stalo dažnai puikuojasi šaltibarščiai, tačiau, kai norisi paįvairinti meniu - drąsiai galite pasigaminti gazpačo ❤️

6 porcijoms reikės:
12 pomidorų,
6 agurkų,
2 paprikų,
360g. pomidorų pastos,
Žiupsnelio druskos.

Kaip gaminti?
1. Pomidorus, agurkus, paprikas supjaustome smulkiais gabalėliais.
2. Atidedame porą samčių smulkintų daržovių į šalį (šiek tiek jų skanu užberti prieš pateikiant valgyti), likusias daržoves sumetame į trintuvą ir sutriname.
3. Įberiame druską bei pomidorų tyrę ir dar kartą pertriname.
4. Patiekiame ant viršaus užberiant šiek tiek paliktų pjaustytų daržovių, kartu su skrebučiu.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą