Šio patiekalo privalumas, kad jis paruošiamas tikrai greitai ir yra skanus tiek šviežias, tiek pašildytas.
6 porcijoms reikės:
500g mėgstamų makaronų,
200g. 30% riebumo grietinėlės,
300g. mėgstamo sūrio,
100g. sviesto,
apie 500g. šoninės.
Kaip gaminti?
1. Į puodą su vandeniu supilame makaronus ir verdame, kol išvirs.
2. Į keptuvę sumetame mažais gabalėliais susmulkintą šoninę ir kepiname ją kol gražiai apskrunda ir pasidaro traški.
3. Makaronams išvirus įdedame sviestą ir išmaišome, kol jis ištirpsta.
4. Tada į makaronus supilame grietinėlę, dar kartą permaišome ir suberiame sutarkuotą sūrį.
5. Patiekti galima dviem būdais: pirmiasia dėti į lėkštę makaronus ir ant viršsaus užberti šoninės, arba iškeptą šoninę suberti į makaronus ir viską permaišius dėti į lėkštes.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą